Sprekers

Mans Kuipers (dagvoorzitter)

Mans Kuipers (dagvoorzitter)

Mans leidt u met zijn ervaring en expertise door deze dag. Eerder was hij werkzaam als partner bij EY, nu is hij zelfstandig adviseur arbeidsvoorwaarden. Daarnaast heeft hij vele publicaties op zijn naam staan en is hij al jarenlang spreker en dagvoorzitter van de Personeel en Salaris Vakdag.

 
Steven Jellinghaus

Steven Jellinghaus

Steven is advocaat, mediator en docent arbeidsrecht en sportrecht. Met zijn aanstekelijke enthousiasme wijst hij u graag de weg door arbeidsrechtland. Het arbeidsrecht is een rechtsgebied dat zich in sneltreinvaart blijft ontwikkelen. Nieuwe wetgeving en aanvullende, maar soms ook verrassende jurisprudentie volgen elkaar in hoog tempo op, hetgeen aanleiding geeft tot interessante discussies. Een uitgebreid overzicht voor iedereen die graag up-to-date naar huis gaat! www.devoort.nl

 
Hans Kennis

Hans Kennis

Hans is sinds 1999 werkzaam bij Montae en als senior partner verantwoordelijk voor de advisering aan werkgevers en ondernemingsraden. Tot zijn aandachtsgebieden behoren: toekomstvisie, inkoop van contracten, pensioenvraagstukken bij overname en wijziging van pensioenregelingen. Na zijn studie economie in Tilburg kwam hij als beleidsmedewerker in dienst bij het ministerie van Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties. Binnen de directie Arbeidszaken Overheid bestonden zijn werkzaamheden o.a. uit de advisering van de werkgevers binnen de overheid. Na het ministerie is hij in dienst getreden bij Montae, een landelijk werkend pensioenadvieskantoor. Onder het motto –wij snappen pensioen- behoort Montae tot de Nederlandse top op pensioenadvisering: www.montae.nl

 
Heleen Elbert

Heleen Elbert

Heleen is fiscaal-jurist en oud-belastinginspecteur. Met haar jarenlange praktijkervaring weet zij ingewikkelde fiscale zaken om te zetten in in praktische handvaten voor de dagelijkse praktijk. Heleen heeft een eigen praktijk als zelfstandig belastingadviseur: elbertfiscaal.nl. Daarnaast treedt zij regelmatig op als spreker bij congressen en is zij als auteur verbonden aan diverse fiscale tijdschriften. Heleen maakt deel uit van de Taskforce DBA, is onder meer bestuurslid bij de Vereniging Zakelijke Rijders (vzr.nl) en is als promovenda autobelastingen verbonden aan de Erasmus Universiteit.

 
Bas van der Veldt

Bas van der Veldt

Bas van der Veldt is algemeen directeur (CEO) en tevens het boegbeeld van AFAS Software. Bas is op jonge leeftijd begonnen bij AFAS en tijdens zijn studie Bedrijfsinformatie Systemen aan de Universiteit van Amsterdam heeft hij zich de ICT-wereld eigen gemaakt. Begonnen als Productmanager heeft hij zich bij AFAS binnen no-time ontwikkeld tot Directeur Productdevelopment, waarbij hij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van alle Profit-producten. Met ingang van 2008 is Bas CEO van AFAS en eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van AFAS. Bas is een veelgevraagd spreker en een echte ICT-kenner en staat altijd open voor vragen en suggesties. Bas geeft regelmatig pittige presentaties waarbij hij de aanwezigen én zichzelf een spiegel voorhoudt. Met zijn scherpe spraak en zijn revolutionaire toekomstvisie weet hij menig heilig huisje omver te schoppen op het gebied van ICT, Enterprise Resource Planning (ERP), Marketing, E-HRM, Innovatie en Leiderschap.

 
Casper Mons

Casper Mons

Casper is zelfstandig senior beloningsadviseur. Hij is gespecialiseerd in het uitzoeken en interpreteren van de wet- en regelgeving op sociaal en fiscaal gebied. Hij is docent en schrijft blogs voor SalarisNet.

 
Stan Rethans

Stan Rethans

Stan is na zijn studie fiscaal recht aan de Universiteit van Leiden gaan werken als belastingadviseur. Na enige tijd is hij overgestapt naar de Belastingdienst. Hij is in Den Haag, Rotterdam en Utrecht werkzaam geweest als inspecteur vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Sinds 2000 is zijn werkterrein verlegd naar de loonheffingen en op dit moment is hij voorzitter van de Kennisgroep CAO. Verder spreekt hij met grote regelmaat op congressen, studiedagen en seminars. Zijn nevenwerkzaamheden, waaronder eveneens het schrijven van artikelen, verricht hij op persoonlijke titel.

 
Sylvia Alberts

Sylvia Alberts

Sylvia Alberts is manager Payroll & HR Services bij Optimo. Haar werkzaamheden varïeren van het opstellen van strategische jaarplannen, coaching, klantcontact en relatiebeheer, adviestaken over procesoptimalisatie, verandermanagement en kennisdeling over de vakgebieden Payroll en HR. Sylvia’s visie is dat salarisadministratie onmisbaar en veelzijdig is. Ze gelooft in de adviserende rol van de salarisadministrateur en streeft naar situaties waar medewerkers meegenomen worden in het salarisproces. Naast het leiden van het Payroll- en HR-team, deelt ze graag haar visie via blogs en seminars op het vakgebied.

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.